------------------------------------------------------------
Jelentkezési feltételek ”B” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, aki jármű vezetésére egészségi szempontból alkalmas (az alkalmassági vizsgálatot térítés ellenében a háziorvos végzi), a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 16 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: a 3500 kg-ot meg nem haladó, megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 40.400,-Ft. Az elméleti vizsga díja: 4.600,-Ft. Összesen: 45.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms-ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés A vezetési gyakorlat megkezdésére az elsősegély tanfolyam befejezése után van lehetőség. Vezetési óradíj: 6.000,-Ft. Kötelező óraszám: 29 óra + 1 vizsgaóra. A 29 óra alatt legalább 580 km-t kell teljesíteni. A vezetési gyakorlat díját 10 órás részletekben kell megfizetni bankkártyával  vagy banki utalással.
· · · ·
Jelentkezési feltételek ”AM” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 13 és fél éves életkort betöltötte, A képzéssel megszerezhető képzettség: legfeljebb 45 km/óra tervezési végsebességű, legfeljebb 50 cm 3   hengerűrtartalmú és legfeljebb 4 kW motorteljesítményű két (L1e kategória) vagy háromkerekű (L2e kategória) segédmotoros kerékpár, valamint könnyű négykerekű motorkerékpár (L6e kategória)  vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 20.400,-Ft. Az elméleti vizsga díja: 4.600,-Ft. Összesen: 25.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms-ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés A vezetési gyakorlat megkezdésére az elsősegély tanfolyam befejezése után van lehetőség. Vezetési óradíj: 4.500,-Ft. Kötelező óraszám: 10 óra + 1 vizsgaóra. A 10 óra alatt legalább 100 km-t kell teljesíteni. A vezetési gyakorlat díját a vezetés megkezdésekor az oktatónak kell fizetni készpénzzel és egy öszegben.
· ·
Jelentkezési feltételek ”C” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, aki jármű vezetésére egészségi szempontból alkalmas (a 2. csoportú alkalmassági vizsgálatot térítés ellenében a háziorvos végzi), a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), legalább “B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik, a 17 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 60.200,-Ft. Az elméleti vizsgák díja (3 vizsga): 13.800,-Ft. Összesen: 74.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms-ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés képzés díja: 15.000,-Ft, Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés vizsga díja: 4.400.-Ft. Vezetési óradíj: 8.000,-Ft. Kötelező óraszám: 29 óra + 1 vizsgaóra. A 29 óra alatt legalább 348 km-t kell teljesíteni. A gyakorlati képzést iskolánkkal szerződésban álló másik autósiskola végzi.
· · · · ·
Jelentkezési feltételek ”CE” kombinált kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, “C” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik, a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 17 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 49.800,-Ft. Az elméleti vizsgák díja (2 vizsga): 9.200,-Ft. Összesen: 59.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms-ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés képzés díja: 15.000,-Ft, Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés vizsga díja: 4.400.-Ft. Vezetési óradíj: 8.500,-Ft. Kötelező óraszám: 14 óra + 1 vizsgaóra. A 14 óra alatt legalább 168 km-t kell teljesíteni. A gyakorlati képzést iskolánkkal szerződésban álló másik autósiskola végzi.
· · · ·
A tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. Tanfolyamdíj: 16.800,-Ft. Vizsgadíj: 8.200,-Ft. Összesen: 25.000,-Ft. A tanfolyam befejezése után elsősegély vizsgára önállóan kell jelentkezned a Magyar Vöröskereszt megyei szervezeténél a vizsgadíj befizetésével. Cím: Salgótarján, Játszó út 2. Telefon: +36 (32) 423-251 >>Térkép<< Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Bartók Béla út 10. (a Vöröskereszt vizsgaterme) >>Térkép<<  

1) Online bankkártyás fizetés

A fizetés a teljesen biztonságos PayPal platformon történik, így a bankkártyád adataival nem kerülünk kapcsolatba. A fizetési oldalon a “Referencia azonosító” beviteli mezőt hagyd üresen!  Az elsősegély tanfolyam díját csak bankkártyával lehet kifizetni! Utalás esetén az utalt összeg visszautalásra kerül.

2) Banki utalás

Ha a banki utalást választod, az alábbi számlaszámra utalhatsz: 10103726-01654634-00000009  Budapest Bank A közleményben tüntesd fel a neved és azt, hogy mit fizettél!

3) Készpénz

Készpénzes fizetésre csak indokolt esetben van lehetőség, előzetes telefonos időpont egyeztetés után. Mobil: +36 (30) 692-1499 FONTOS: Ha az e-learning tanfolyamot kifizetted, annak díját semmilyen indokkal és körülmények között vissza nem követelheted, valamint tantermi tanfolyamra nem válthatsz át!
GYAKORLATI OKTATÓK GYAKORLATI OKTATÓK ADATKEZELÉS ADATKEZELÉS CÉGADATOK CÉGADATOK
Jelentkezési feltételek ”B” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, aki jármű vezetésére egészségi szempontból alkalmas (az alkalmassági vizsgálatot térítés ellenében a háziorvos végzi), a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 16 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: a 3500 kg-ot meg nem haladó, megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e- learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 40.400,-Ft. Az elméleti vizsga díja: 4.600,-Ft. Összesen: 45.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms- ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<<  Gyakorlati képzés A vezetési gyakorlat megkezdésére az elsősegély tanfolyam befejezése után van lehetőség. Vezetési óradíj: 6.000,-Ft. Kötelező óraszám: 29 óra + 1 vizsgaóra. A 29 óra alatt legalább 580 km-t kell teljesíteni. A vezetési gyakorlat díját 10 órás részletekben kell megfizetni bankkártyával vagy banki utalással.
· · · ·
bottom
Jelentkezési feltételek ”AM” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 13 és fél éves életkort betöltötte, A képzéssel megszerezhető képzettség: legfeljebb 45 km/óra tervezési végsebességű, legfeljebb 50 cm 3  hengerűrtartalmú és legfeljebb 4 kW motorteljesítményű két (L1e kategória) vagy háromkerekű (L2e kategória) segédmotoros kerékpár, valamint könnyű négykerekű motorkerékpár (L6e kategória)  vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e- learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 20.400,-Ft. Az elméleti vizsga díja: 4.600,-Ft. Összesen: 25.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms- ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés A vezetési gyakorlat megkezdésére az elsősegély tanfolyam befejezése után van lehetőség. Vezetési óradíj: 4.500,-Ft. Kötelező óraszám: 10 óra + 1 vizsgaóra. A 10 óra alatt legalább 100 km-t kell teljesíteni. A vezetési gyakorlat díját a vezetés megkezdésekor az oktatónak kell fizetni készpénzzel és egy öszegben.
· ·
Jelentkezési feltételek ”C” kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, aki jármű vezetésére egészségi szempontból alkalmas (a 2. csoportú alkalmassági vizsgálatot térítés ellenében a háziorvos végzi), a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), legalább “B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik, a 17 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e- learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 60.200,-Ft. Az elméleti vizsgák díja (3 vizsga): 13.800,-Ft. Összesen: 74.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms- ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés képzés díja: 15.000,-Ft, Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés vizsga díja: 4.400.-Ft. Vezetési óradíj: 8.000,-Ft. Kötelező óraszám: 29 óra + 1 vizsgaóra. A 29 óra alatt legalább 348 km-t kell teljesíteni. A gyakorlati képzést iskolánkkal szerződésban álló másik autósiskola végzi.
· · · · ·
Jelentkezési feltételek ”CE” kombinált kategóriás tanfolyamra az a jelentkező vehető fel, aki “C” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik, a meghatározott közlekedésbiztonsági előírásoknak megfelel (nem áll a közlekedéstől való eltiltás hatálya alatt), a 17 és fél éves életkort betöltötte, legalább alapfokú (8 általános) iskolai végzettséggel rendelkezik. A képzéssel megszerezhető képzettség: gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény vezetésére jogosító vezetői engedély. Elméleti képzés Az elméleti tanfolyamot távoktatással (e- learning tanfolyam) végezheted el. A tanfolyam megrendelése után részletes tájékoztatást kapsz a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. Az e-learning tanfolyam díja: 49.800,-Ft. Az elméleti vizsgák díja (2 vizsga): 9.200,-Ft. Összesen: 59.000,-Ft. A tanfolyam sikeres teljesítése után az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms- ben értesítést fogsz kapni. Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Karancs út 54. KAV Vizsgaközpont. >>Térkép<< Gyakorlati képzés Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés képzés díja: 15.000,-Ft, Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés vizsga díja: 4.400.-Ft. Vezetési óradíj: 8.500,-Ft. Kötelező óraszám: 14 óra + 1 vizsgaóra. A 14 óra alatt legalább 168 km-t kell teljesíteni. A gyakorlati képzést iskolánkkal szerződésban álló másik autósiskola végzi.
· · · ·
A tanfolyamot távoktatással (e-learning tanfolyam) végezheted el. Tanfolyamdíj: 16.800,-Ft. Vizsgadíj: 8.200,-Ft. Összesen: 25.000,-Ft. A tanfolyam befejezése után elsősegély vizsgára önállóan kell jelentkezned a Magyar Vöröskereszt megyei szervezeténél a vizsgadíj befizetésével. Cím: Salgótarján, Játszó út 2. Telefon: +36 (32) 423-251 >>Térkép<< Elméleti vizsga helye:  Salgótarján, Bartók Béla út 10. (a Vöröskereszt vizsgaterme) >>Térkép<<  

1) Online bankkártyás fizetés

A fizetés a teljesen biztonságos PayPal platformon történik, így a bankkártyád adataival nem kerülünk kapcsolatba. A fizetési oldalon a “Referencia azonosító”  beviteli mezőt hagyd üresen!  Az elsősegély tanfolyam díját csak bankkártyával lehet kifizetni! Utalás esetén az utalt összeg visszautalásra kerül.

2) Banki utalás

Ha a banki utalást választod, az alábbi számlaszámra utalhatsz: 10103726-01654634-00000009  Budapest Bank A közleményben tüntesd fel a neved és azt, hogy mit fizettél!

3) Készpénz

Készpénzes fizetésre csak indokolt esetben  van lehetőség, előzetes telefonos időpont egyeztetés után. Mobil: +36 (30) 692-1499 FONTOS: Ha az e-learning tanfolyamot kifizetted, annak díját semmilyen indokkal és körülmények között vissza nem követelheted, valamint tantermi tanfolyamra nem válthatsz át!
GYAKORLATI OKTATÓK GYAKORLATI OKTATÓK
---------------------------------------------------------------------------------------------------------