"B" kategóriás prémium plusz e-learning tanfolyam megrendelése Hozzáférési idő: 90 óra/240 nap.  Az e-learning tananyag az elsajátítás megkezdésétől (az e-learning oktatás indítása gomb megnyomásától) számított 90 órán keresztül, legfeljebb 240 napon belül érhető el. Fizetendő: 59.200,-Ft tanfolyamdíj és 4.600,-Ft elméleti vizsgadíj. Összesen: 63.800,-Ft. A tanfolyam tartalma: KRESZ elmélet; KRESZ vizsgafelkészítő (teszt); Forgalmi vizsgára felkészítő oktatóanyag; Elsősegély, életmentés; Pótkocsi vontatása (vezetéstechnika). A megrendelési űrlap elküldése után kapsz egy tájékoztatót a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. A tájékoztató oldalról töltheted le a felnőttképzési szerződést is. FONTOS! A citromail.hu, a freemail.hu és a gmail.hu e-mail szolgáltató nem fogadja  az elektronikus oktatórendszer által küldött e-maileket, így a regisztrációs e-mailt sem fogod megkapni, a tanfolyamot pedig nem fogod tudni elkezdeni. Ezért az alábbi megrendelési űrlap kitöltése során más szolgáltató által biztosított e-mail címet szíveskedj megadni!

Az alábbi gombra kattintva töltsd ki a hatósági jelentkezési lapot!

A jelentkezési lap kitöltése után >>erre az oldalra jutsz<<. Töltsd le és mentsd el a számítógépedre a .pdf formátumú fájlt, majd az alábbi megrendelési űrlap kitöltésekor töltsd fel!  
"B" kategóriás prémium plusz e-learning tanfolyam megrendelése Hozzáférési idő: 90 óra/240 nap.  Az e-learning tananyag az elsajátítás megkezdésétől (az e-learning oktatás indítása gomb megnyomásától) számított 75 órán keresztül, legfeljebb 180 napon belül érhető el. Fizetendő: 59.200,-Ft tanfolyamdíj és 4.600,-Ft elméleti vizsgadíj. Összesen: 63.800,-Ft. A tanfolyam tartalma: KRESZ elmélet; KRESZ vizsgafelkészítő (teszt); Forgalmi vizsgára felkészítő oktatóanyag; Elsősegély, életmentés; Pótkocsi vontatása (vezetéstechnika). A megrendelési űrlap elküldése után kapsz egy tájékoztatót a további teendőidről és az iskolánk részére elküldendő dokumentumok listájáról. A tájékoztató oldalról töltheted le a felnőttképzési szerződést is. FONTOS! A citromail.hu, a freemail.hu és a gmail.hu e- mail szolgáltató nem fogadja az elektronikus oktatórendszer által küldött e- maileket, így a regisztrációs e-mailt sem fogod megkapni, a tanfolyamot pedig nem fogod tudni elkezdeni. Ezért az alábbi megrendelési űrlap kitöltése során más szolgáltató által biztosított e-mail címet szíveskedj megadni! Az alábbi gombra kattintva töltsd ki a hatósági jelentkezési lapot! A jelentkezési lap kitöltése után >>erre az oldalra jutsz<<. Töltsd le és mentsd el a számítógépedre a .pdf formátumú fájlt, majd az alábbi megrendelési űrlap kitöltésekor töltsd fel!