------------------------------------------------------------
AMENNYIBEN EGYSZERRE KETTEN JELENTKEZTEK “B” KATEGÓRIÁS TANFOLYAMRA ÉS AZ ELMÉLETI RÉSZT MINDKETTEN ELKEZDITEK, A TELJES KÖLTSÉGBŐL MINDKETTŐTÖK 58.900,-Ft  ÁRENGEDMÉNYBEN RÉSZESÜL. ÖSSZKÖLTSÉG/fő: 334.900,-Ft helyett, 276.000,-Ft.  A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot! FONTOS! A citromail.hu, a freemail.hu és a gmail.hu e-mail szolgáltató nem fogadja az elektronikus oktatórendszer által küldött e-maileket, ezért az  űrlap kitöltése során más szolgáltató által biztosított e-mail címet szíveskedj megadni! Miután elküdted a jelentkezést 24 órán belül mindketten e-mailben kaptok egy üzenetet a további teendőitekről.
AMENNYIBEN EGYSZERRE KETTEN JELENTKEZTEK “B” KATEGÓRIÁS TANFOLYAMRA ÉS AZ ELMÉLETI RÉSZT MINDKETTEN ELKEZDITEK, A TELJES KÖLTSÉGBŐL MINDKETTŐTÖK 46.800,-Ft  ÁRENGEDMÉNYBEN RÉSZESÜL.
ÖSSZKÖLTSÉG/fő:
322.800,-Ft helyett
276.000,-Ft. A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot! FONTOS! A citromail.hu, a freemail.hu és a gmail.hu e-mail szolgáltató nem fogadja az elektronikus oktatórendszer által küldött e-maileket, ezért az  űrlap kitöltése során más szolgáltató által biztosított e-mail címet szíveskedj megadni! Miután elküdted a jelentkezést Miután elküdted a jelentkezést 24 órán belül mindketten e-mailben kaptok egy üzenetet a további teendőitekről.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------