tanulovezeto.com ---------------- ------------
PÉNZTÁR
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA A, A2, A1, AM, B, C és CE kategóriás tananyagok, valamint elsősegély tananyag
A jelentkezési lapon megadott adataid és a nyilatkozatra adott válaszaid rögzítésre kerülnek az elektronikus oktatórendszerben. A szükséges dokumentumok listáját az e-learning tanfolyam megrendelésekor kapott emailben találod meg. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e-mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. A távoktatás díját elektronikusan (bankkártyával) is kifizetheted az alábbi gomra kattintva. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal és a zárótesztet is sikeresen kitöltötted,  nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt.
1. lépés Ide kattintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára! A jelentkezési lap kitöltése után erre az oldalra jutsz. Töltsd le a .pdf formátumú fájlt! 2. lépés Kattints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra jelentkezem” gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel az e-learning tanfolyam a megjelölt kategóriában és hozzáférési idővel megrendelésre került. FONTOS! A jelentkezési űrlap kitöltésekor ne freemail-es email címet adj meg, mert a rendszer nem tudja elküldeni a regisztrációs emailt!  Amennyiben csak elsősegély tananyagot szeretnél rendelni, kattints ide!
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID
JOGOSULTSÁG ESETÉN  HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST “B” KATEGÓRIÁBAN! A támogatásról ide kattintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
FONTOS! HA AZ E-LEARNING KÉPZÉST (TÁVOKTATÁST) MEGRENDELTED ÉS KIFIZETTED, ANNAK DÍJÁT SEMMILYEN INDOKKAL ÉS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT VISSZA NEM KÖVETELHETED ÉS TANTERMI TANFOLYAMRA NEM VÁLTHATSZ ÁT.
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt. 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. > Távoktatás > Tantermi tanfolyamok > Árak > Autós tréning > Pénztár > Gyakran ismételt kérdések
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁS VIZSGÁK OKTATÓK GY.I.K. BANKKÁRTYÁVAL FIZETEK
JOGOSULTSÁG ESETÉN HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST “B” KATEGÓRIÁBAN! A támogatásról ide koppintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS OKTATÓK PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID 1. lépés Ide koppintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára! A jelentkezési lap kitöltése után erre az oldalra jutsz. Töltsd le a .pdf formátumú fájlt! 2. lépés Koppints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra (távoktatásra) jelentkezem” gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel a távoktatás a megjelölt kategóriában megrendelésre került. A jelentkezési lapon megadott adataid és a nyilatkozatra adott válaszaid rögzítésre kerülnek az elektronikus oktató rendszerben. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e-mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Amennyiben a távoktatás díját elektronikusan fizeted ki (bankkártya vagy PayPal) a tananyag azonnal elérhetővé válik számodra. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal  (a képzési igazolást letöltötted) nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt. PÓTKÉPZÉS RENDELÉS A pótképzés díját elektronikusan bankkártyával vagy PayPallal fizetheted ki. A kifizetés után a tananyag újból elérhetővé válik a meghatározott időkorláton belül. FONTOS! Amennyiben A, A1, A2 vagy AM kategóriás tanfolyamra jelentkezel, a vezetési gyakorlat és a vizsga során az alábbi ruházat viselése kötelező: - bukósisak, - szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), - protektoros hosszúnadrág (nadrágba vagy nadrágra illeszthető térdprotektorral) és protektoros dzseki (dzsekibe vagy dzsekire illeszthető könyök- és gerincprotektorral), - protektoros kesztyű, - magas szárú, zárt cipő vagy csizma. A, A1, A2 és AM kategóriákban a vezetési gyakorlat oktatása a saját motoroddal történik!
FIZETEK FIZETEK
JOGOSULTSÁG ESETÉN HASZNÁLD KI A 25.000,-Ft ÁLLAMI TÁMOGATÁST “B” KATEGÓRIÁBAN! A támogatásról ide koppintva tájékozódhatsz! A kérelmet itt töltheted le.
NAVIGÁCIÓ
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
A TÁVOKTATÁS MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS TEENDŐID 1. lépés Ide koppintva töltsd ki a közlekedési hatóság által rendszeresített elektronikus jelentkezési lapot közúti járművezetői vizsgára!  2. lépés Koppints a képernyő alján lévő ”E-learning tanfolyamra (távoktatásra) jelentkezem”  gombra, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Az előzőleg letöltött .pdf fájlt töltsd fel a ”Tallózás” gomb segítségével! Küldd el az űrlapot! Ezzel a távoktatás a megjelölt kategóriában megrendelésre került. Mi fog történni a távoktatás megrendelése után? Kapsz egy e-mailt a további teendőidről. Az e- mailben felsorolt dokumentumokat postai úton mielőbb szíveskedj iskolánkhoz eljuttatni az alábbi címre: AUTÓTEMPÓ 95 BT 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Amennyiben a távoktatás díját elektronikusan fizeted ki (bankkártya vagy PayPal) a tananyag azonnal elérhetővé válik számodra. Mi fog történni miután végeztél az e-learning tananyaggal? Miután végeztél a tananyaggal  (a képzési igazolást letöltötted) nem kell tenned semmit. Nem kell telefonálni, emailt írni, csak várni az elméleti vizsga időpontját tartalmazó sms-t és emailt. PÓTKÉPZÉS RENDELÉS A pótképzés díját elektronikusan bankkártyával vagy PayPallal fizetheted ki. A kifizetés után a tananyag újból elérhetővé válik a meghatározott időkorláton belül. FONTOS! Amennyiben A, A1, A2 vagy AM kategóriás tanfolyamra jelentkezel, a vezetési gyakorlat és a vizsga során az alábbi ruházat viselése kötelező: - bukósisak, - szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), - protektoros hosszúnadrág (nadrágba vagy nadrágra illeszthető térdprotektorral) és protektoros dzseki (dzsekibe vagy dzsekire illeszthető könyök- és gerincprotektorral), - protektoros kesztyű, - magas szárú, zárt cipő vagy csizma. A, A1, A2 és AM kategóriákban a vezetési gyakorlat oktatása a saját motoroddal történik!
JELENTKEZÉS TÁVOKTATÁSRA