tanulovezeto.com ---------------- ------------
PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt. 3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. > Távoktatás > Tantermi tanfolyamok > Árak > Autós tréning > Pénztár > Gyakran ismételt kérdések
PÉNZVISSZAFIZETÉS Az ajánlat a távoktatásban résztvevőkre nem vonatkozik!  
15.000.-FT A JUTALMAD miután minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted.  Az 15.000.-Ft-ot a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át, az adóigazolványod bemutatásával. A 15.000.-Ft-ot nem tudjuk biztosítani, ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 60 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - a 15.000.-Ft átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a 15.000.-Ft átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be, - a tanfolyamra nem online jelentkezel, - a képzés során autósiskolát váltasz. Miután a meghatározott feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi visszafizetjük részedre a 15.000,-Ft -ot!
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁS VIZSGÁK OKTATÓK GY.I.K. A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!
FŐOLDAL ÁRAK TÁVOKTATÁS TANTERMI OKTATÁS OKTATÓK PÉNZTÁR
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
PÉNZVISSZAFIZETÉS Az ajánlat a távoktatásban résztvevőkre nem vonatkozik!  
15.000.-FT A JUTALMAD miután minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted. A 15.000.-Ft-ot a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át az adóigazolványod bemutatásával. A 15.000.-Ft-ot nem tudjuk biztosítani ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 30 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - a 15.000.-Ft átvételére átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a 15.000.-Ft átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be, - a tanfolyamra nem online jelentkezel, - a képzés során autósiskolát váltasz. Miután a meghatározott feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi visszafizetjük részedre a 15.000,-Ft -ot!
A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!
NAVIGÁCIÓ
AUTÓTEMPÓ 95 Autósiskola Bt.  3100 Salgótarján, Pécskő u. 12. Tel: +36(32)410-150 Mobil: +36(30)692-1499
PÉNZVISSZAFIZETÉS Az ajánlat a távoktatásban résztvevőkre nem vonatkozik!  
15.000.-FT A JUTALMAD miután minden vizsgádat (KRESZ vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga) első alkalommal sikeresen teljesítetted.  A 15.000.-Ft-ot a forgalmi vizsgád időpontjától számított 10 napon belül  ügyfélszolgálatunkon személyesen veheted át az adóigazolványod bemutatásával. A 15.000.-Ft-ot nem tudjuk biztosítani, ha BÁRMELY okból: - az elméleti foglalkozásokról akár egy alkalommal is hiányzol, - a szerződéskötés időpontjától számított 30 napon belül az első  elméleti (KRESZ) vizsga nem történt meg, vagy az sikertelen, - az elsősegély tanfolyamon az első kiértesítés ellenére nem veszel részt, illetve a vezetési gyakorlat megkezdéséig nem végzed el, vagy azt másik képző szervnél végzed (végezted), - az elsősegély vizsgád első alkalommal sikertelen, - az első vezetési óra időpontjától számított 60 napon belül első alkalommal nem teszel sikeres forgalmi vizsgát, - a 15.000.-Ft átvételére átvételére biztosított 10 nap letelik, - nem rendelkezel adóigazolvánnyal, vagy azt a 15.000.-Ft átvételekor nem mutatod be, - a tanfolyamot  (KRESZ, elsősegély, vezetési gyakorlat) a szerződéskötés időpontjától számított 180 nap alatt nem fejezed be, - a tanfolyamra nem online jelentkezel, - a képzés során autósiskolát váltasz. Miután a meghatározott feltételeknek eleget tettél, keresd fel iskolánkat és mi visszafizetjük részedre a 15.000,-Ft -ot!
A jogosultsághoz itt kell jelentkezned!